Over ons

J. Bos en Zonen - Al jarenlang een begrip in de regio

Firma J. Bos en Zonen is al jaren actief in de grond- weg- en waterbouw. Dagelijks zijn onze ervaren chauffeurs onderweg naar locaties in West-Nederland om zand, grind, grond of wegenbouwmaterialen bij onze klanten af te leveren. Daarnaast wordt er elke dag door ons team van vakmensen hard gewerkt aan diverse grond- weg- en waterbouw werkzaamheden. Onze mensen zijn gewend aan wisselende werkzaamheden en veranderende teamsamenstellingen. Flexibiliteit staat bij ons bedrijf voorop.

Projecten
Onze projecten worden in opdracht van derden ontwikkeld en gerealiseerd. Door de jarenlange ervaring van J. Bos en Zonen zijn wij in staat om onze klanten en opdrachtgevers op een goede manier te adviseren en het project van begin tot eind te verzorgen. Van ontwerpen en bouwrijp maken tot afrondend straatwerk of het leveren van één kuub zand. Wij staan voor u klaar!

MVO
J. Bos en Zonen streeft voortdurend naar een gezonde balans tussen bedrijfsbelang en mens en milieu. Zo zijn we een erkend leerbedrijf en krijgt jong talent de kans om zich verder te ontwikkelen, leveren we bouwstoffen van hoogwaardige kwaliteit (zoals zand met het NL BSB-keurmerk of hout met het FSC-keurmerk) en hebben we niveau 2 van de CO²-prestatieladder bereikt.

Grond-, weg- en waterbouw

Wegenbouwmaterialen

Transport & Overslag

Een rijke historie

Ons familiebedrijf 'timmert' al ruim 90 jaar aan de weg

In de jaren 30 legt Jan Bos de basis voor onze onderneming met de start van handel in zand en grind aan de IJsselkade in Moordrecht en de aanschaf van het schip “hoop op welvaart”. Onder het beleid van oprichter Jan Bos en de volgende generaties groeit het bedrijf uit tot de Firma J. Bos en Zonen van nu.

Hier ziet u enkele prachtige foto’s uit ons familie archief.

Mogelijkheden
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan contact met ons op via 0182 – 372 298 of stuur een e-mail naar info@bosmoordrecht.nl. Wij adviseren u graag!