Over ons

J. Bos en Zonen - Al jarenlang een begrip in de regio

Firma J. Bos en Zonen is al jaren actief in de grond- weg- en waterbouw. Dagelijks zijn onze ervaren chauffeurs onderweg naar locaties in West-Nederland om zand, grind, grond of wegenbouwmaterialen bij onze klanten af te leveren. Daarnaast wordt er elke dag door ons team van vakmensen hard gewerkt aan diverse grond- weg- en waterbouw werkzaamheden. Onze mensen zijn gewend aan wisselende werkzaamheden en veranderende teamsamenstellingen. Flexibiliteit staat bij ons bedrijf voorop.

Projecten
Onze projecten worden in opdracht van derden ontwikkeld en gerealiseerd. Door de jarenlange ervaring van J. Bos en Zonen zijn wij in staat om onze klanten en opdrachtgevers op een goede manier te adviseren en het project van begin tot eind te verzorgen. Van ontwerpen en bouwrijp maken tot afrondend straatwerk of het leveren van één kuub zand. Wij staan voor u klaar!

MVO
J. Bos en Zonen is zich bewust van zijn maatschappelijke rol. Wij streven voortdurend naar een gezonde balans tussen bedrijfsbelang en mens en milieu. Zo zijn we een erkend leerbedrijf en krijgt jong talent de kans om zich verder te ontwikkelen. Leveren wij bouwstoffen van hoogwaardige kwaliteit zoals zand met het NL BSB-keurmerk of hout met het FSC-keurmerk. Én hebben we niveau 2 van de CO²-prestatieladder bereikt. Verder is J. Bos en Zonen ook aangesloten bij Bouwend Nederland, Transport Logistiek Nederland en de Nederlandse Vereniging van Leveranciers van Bouwgrondstoffen.

Grond-, weg- en waterbouw

Wegenbouwmaterialen

Transport & Overslag

Mogelijkheden
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan contact met ons op via 0182 – 372 298 of stuur een e-mail naar info@bosmoordrecht.nl. Wij adviseren u graag!