Gladheidsbestrijding

J. Bos en Zonen, veelgevraagd bedrijf in de gladheidsbestrijding

Al jaren is J. Bos en Zonen tijdens de wintermaanden actief in de gladheidsbestrijding. Van plaatselijke gladheid tot aan een grote sneeuwbui, geen weersomstandigheid is ons te groot. Het is ons uitgangspunt om bij gladheid ervoor te zorgen dat iedereen zo veilig mogelijk zijn bestemming kan bereiken.

Materieel
Ons bedrijf beschikt over divers materieel om de gladheid te bestrijden. Wij maken gebruik van onze vrachtwagens voorzien van een zoutstrooier en shovels voorzien van een sneeuwschuif. Vanwege het uitgebreide assortiment eigen materieel kunnen we snel schakelen mocht het weer plotseling omslaan. Daarnaast staan we bekend om onze hands-on-mentaliteit. Mocht het nodig zijn dan staan we in de vroege uurtjes al voor u klaar.

Opdrachtgevers
Door onze jarenlange ervaring met gladheidsbestrijding zijn wij in staat om onze klanten tijdens winterse omstandigheden te hulp te schieten. Wij bieden een klantgerichte aanpak om elk type terrein te behandelen. Dit houdt in dat we u van dienst kunnen zijn met het strooien van een grote oppervlakte tot aan het sneeuwvrij maken van een terrein. Wij staan voor u klaar!

Onze opdrachtgevers bij gladheidsbestrijding zijn onder andere:

  • Gemeente Zuidplas/Moordrecht
  • Gouwepark
  • Industrie terreinen en diverse bedrijventerreinen van groot tot klein

Mogelijkheden
Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u contact opnemen met J. Bos en Zonen voor mogelijkheden en prijzen. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0182 -372298 of stuur een e-mail naar info@bosmoordrecht.nl.