Projecten

Vakkundig voor u gerealseerd

J. Bos en Zonen is al jaren actief in de grond- weg- waterbouw. Door deze jarenlange ervaring zijn wij in staat om onze klanten en opdrachtgevers van goed advies te voorzien en het project van begin tot eind te verzorgen. Van het maken van ontwerpen en bouwrijp maken tot afrondend straatwerk of het leveren van één kuub zand. Wij zijn van alle markten thuis!

Mogelijkheden
Bent u benieuwd of wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0182 – 372 298 of stuur een e-mail naar info@bosmoordrecht.nl Wij adviseren u graag!

Onze recente projecten

KORTENOORD/ Nieuwerkerk aan den IJssel

Bouwrijpmaken Zelling locatie

In opdracht van de Gemeente Zuidplas maakt Fa. J Bos en Zn de nieuwbouwlocatie de Zelling bouwrijp. Dit nieuwbouwproject wordt gerealiseerd langs de IJssel   De werkzaamheden omvatten: het ophogen van het terrein, het aanleggen van bouwwegen, het aanbrengen van riolering en persleiding.

Riool aanbrengen | Bouwwegen aanleggen | Zand leveren en verwerken

Vlielandseweg / Pijnacker

Voorbelasting de Scheg

In opdracht van de Jansen de Jong Projectontwikkeling verzorgt Fa. J. Bos en Zn de voorbelasting op de bouwlocatie de Scheg. De werkzaamheden omvatten het leveren en het verwerken van de zand en grond voor de voorbelasting.

 Zand leveren en verwerken | Zakbaken plaatsen, inmeten en verwerken 

Peuldreef / Den hoorn

Van der Valk nieuwbouw

In opdracht van Ter Steege bouw is voor de nieuwbouw van een nieuw van der Valk hotel de bouw ingericht. De werkzaamheden waren onder andere het graven van bouwputten, het asfalteren van het terrein, het aanbrengen van riolering en het snellen van palen.

Asfalt aanbrengen | Palen snellen | Bouwput graven | Riool aanbrengen

Rodenrijseweg/ Berkel en Rodenrijs

Bouwrijpmaken Rodenrijse Velden

In opdracht van Frans Vink en Zonen zijn de Rodenrijse velden door Fa J. Bos en Zn bouwrijp gemaakt. Tijdens het bouwrijp maken zijn onder andere de volgende werkzaamheden uitgevoerd: verhoging van het terrein, dempen van watergangen, ontgraven van nieuwe watergangen, sanering van de bodem, uitgraven van bouwputten en aanbrengen van het riool.

Bestaande watergangen dempen | Nieuwe watergangen ontgraven | Bodemsanering | Bouwput uitgraven