Projecten

Vakkundig voor u gerealseerd

J. Bos en Zonen is al jaren actief in de grond- weg- waterbouw. Door deze jarenlange ervaring zijn wij in staat om onze klanten en opdrachtgevers van goed advies te voorzien en het project van begin tot eind te verzorgen. Van het maken van ontwerpen en bouwrijp maken tot afrondend straatwerk of het leveren van één kuub zand. Wij zijn van alle markten thuis!

Mogelijkheden
Bent u benieuwd of wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0182 – 372 298 of stuur een e-mail naar info@bosmoordrecht.nl Wij adviseren u graag!

Onze recente projecten

Zuidplaspolderweg / moordrecht

Ambasadeur "Maak een punt van Nul"

Firma J. Bos en Zonen is abasadeur van de campange: “Maak een punt van Nul”. Deze campange is opgezet door het ROV (Regionaal Ondersteuningsbereau Verkeersveiligheid), met als ultiem doel: nul vermijdbare verkeersslachtoffers in Zuid-Holland. Vanuit het ambassadeurschap hebben we op scholen met vrachtwagens dodehoeklessen geven.

Verkeersveiligheid | MVO

Groeneweglocatie / Zevenhuizen

Vleermuiskasten plaatsen

In opdracht van Gemeente Zuidplas verzorgt, Fa. J Bos en Zn het plaatsen van vleermuiskasten. De werkzaamheden zijn uitgevoerd in verband met het slopen van de clubgebouwen van de sportverenigingen. In overeenstemming met het ecologisch werkprotocol zijn 24 vleermuiskasten opgehangen, om zo nieuwe verblijfplaatsen voor de dwergvleermuis te creëren. 

Ecologische werkprotocol | Plaatsen vleermuiskasten

Vrij-Harnisch / Den Hoorn

Nieuwbouw kantoor Ter Steege Bouw

In opdracht van Ter Steege Bouw verzorgt Fa. J Bos en Zn, het straat- en groenwerk bij het nieuwe kantoor van Ter Steege bouw.. Dit project wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein Harnaschpolder. te Den Hoorn. De werkzaamheden omvatten: het aanleggen van een “groen” parkeerterrein, het aanbrengen van beplanting, het aanleggen van taluds en het plaatsen van keerwanden.

Aanbrengen beplanting | Aanleg groen parkeerterrein | Plaatsen keerwanden

KORTENOORD/ Nieuwerkerk aan den IJssel

Bouwrijpmaken Zelling locatie

In opdracht van de Gemeente Zuidplas maakt Fa. J Bos en Zn de nieuwbouwlocatie de Zelling bouwrijp. Dit nieuwbouwproject wordt gerealiseerd langs de IJssel   De werkzaamheden omvatten: het ophogen van het terrein, het aanleggen van bouwwegen, het aanbrengen van riolering en persleiding.

Riool aanbrengen | Bouwwegen aanleggen | Zand leveren en verwerken

Vlielandseweg / Pijnacker

Voorbelasting de Scheg

In opdracht van de Jansen de Jong Projectontwikkeling verzorgt Fa. J. Bos en Zn de voorbelasting op de bouwlocatie de Scheg. De werkzaamheden omvatten het leveren en het verwerken van de zand en grond voor de voorbelasting.

 Zand leveren en verwerken | Zakbaken plaatsen, inmeten en verwerken 

Peuldreef / Den hoorn

Van der Valk nieuwbouw

In opdracht van Ter Steege bouw  en van der Valk, is voor de bouw van een nieuw van der Valk hotel, de bouw ingericht en het straatwerk verzorgd. De werkzaamheden bestonden onder andere uit het graven van bouwputten, het asfalteren en bestraten van het terrein, het aanbrengen van riolering, het snellen van palen.

Asfalt aanbrengen | Palen snellen | Bouwput graven | Riool aanbrengen | Straatwerk aanbrengen

Rodenrijseweg/ Berkel en Rodenrijs

Bouwrijpmaken Rodenrijse Velden

In opdracht van Frans Vink en Zonen zijn de Rodenrijse velden door Fa J. Bos en Zn bouwrijp gemaakt. Tijdens het bouwrijp maken zijn onder andere de volgende werkzaamheden uitgevoerd: verhoging van het terrein, dempen van watergangen, ontgraven van nieuwe watergangen, sanering van de bodem, uitgraven van bouwputten en aanbrengen van het riool.

Bestaande watergangen dempen | Nieuwe watergangen ontgraven | Bodemsanering | Bouwput uitgraven