Transport & Overslag

J. Bos en Zonen, de zand-, grind- en grondleverancier van West-Nederland

Door middel van binnenvaartschepen komen dagelijks diverse materialen, uiteenlopend van gezeefde grond tot bims, bij de loswal aan. Deze materialen worden opgeslagen in hokken en vervolgens verkocht. Doordat de meeste locaties aan het water liggen kunnen wij de materialen snel op locatie aanleveren en dat is één van onze krachten als bedrijf.

Locaties
Op de loswal te Gouda bevindt zich de dagelijkse planning van het transport en de overslag locaties. Dag in dag uit wordt er door meerdere mensen hard gewerkt om de aanvragen stroom te verwerken en de bestellingen zo snel mogelijk te leveren .

Ons bedrijf beschikt over meerdere opslag en overslag locaties:

Loswal te Gouda
Sluisdijk

Vanuit deze locatie wordt van afdeling transport en overslag aangestuurd. Deze vestiging bevindt zich aan de Hollandse IJssel net voor de Julianasluizen te Gouda. Deze locatie wordt gebruikt om diverse materialen te laden en lossen. Ook beschikt deze locatie over opslaghokken, een cement silo voor vloerenauto’s en een geijkte weegbrug. Verder is het mogelijk om alle materialen in Big Bags te verkrijgen.

Loswal te Nieuwerkerk a/d IJssel
Korte Noord 39

Deze locatie bevindt zich aan de Hollandse IJssel en wordt uitsluitend gebruikt voor het laden en lossen van diverse wegenbouwmaterialen. Daarnaast kunnen we enkele producten opslaan op de kade.

Gronddepot te Moordrecht
Zuidplaspolderweg 17

Deze locatie bevindt zich naast het kantoor en wordt gebruikt als opslagplaats voor diversen partijen grond. Met een opslagcapaciteit van 6000m³ kunnen we materialen zowel binnen als buiten de grondloods opslaan.

Leveringen
Leveringen worden voornamelijk uitgevoerd binnen de regio Zuid-Holland, in opdracht van overheden, projectontwikkelaars, aannemers en particulieren. Voor het transport van wegenbouwmaterialen maken wij gebruik van betrouwbaar en modern materieel. Ongetwijfeld heeft u de karakteristieke blauw-rode vrachtauto’s wel eens voorbij zien rijden. Wist u dat deze ook deels beschikbaar zijn voor verhuur?

Regelmatig komen onze klanten zelf hun bouwmaterialen ophalen en dan is de loswal Sluisdijk het afhaaladres voor bestellingen. Echter leveren wij ook alles op locatie. Dagelijks rijden onze ervaren chauffeurs diverse bouwstoffen naar bouwlocaties in regio West-Nederland.

Bouwmaterialen bestellen
Bij J. Bos en Zonen kunt u terecht van één kuub zand voor particulier gebruik tot aan grote orders op maat voor zakelijk gebruik. Via onze webshop kunt u direct checken of wij uw bestelling voor de deur kunnen afleveren en wat de leveringskosten van uw bestelling zijn. Het leveringsgebied strekt zich uit tot een straal van 50 kilometer vanaf de loswal Sluisdijk te Gouda.