Veelgestelde vragen (FAQ)

Ik wil de tuin met 15 cm ophogen en deze is 6,25 meter lang en 5,5 meter breed. Rekenvoorbeeld: 0,15 x 6,25 x 5,5 = 5,16 m3 + 25 % voor inklinking van het zand = 5,16 x 1,25 = 6,45 m3. Dit betekent dat u 6,5 m3 moet bestellen. Tip! Bestelling worden alleen per halve m3 of hele m3 geleverd.

Voor 1 m3 heeft u ongeveer 2 m2 ruimte nodig. Verder moet u er rekening mee houden dat wij het zand storten op een bereikbare en goed berijdbare losplaats. Dit kan zijn de openbare weg, parkeerplaats, oprit of stoep. Wilt u dat de bouwmaterialen over een tuinmuur of schutting heen worden gestort dan moet u rekening houden met een meerprijs. Let op: De vrachtwagen heeft echter wel veel ruimte nodig en kan maximaal 5 meter vanaf de auto lossen. Dit betekent dat het niet mogelijk is om over een woning, schuur of brede sloot te storten.

Ja dit is mogelijk. Geef in het veld opmerkingen aan waar u het gestort wilt hebben. Gelieve de aanrijroute en stortplaats aangeven.

Nee dit is niet mogelijk. Het zand dat over is zullen wij niet op komen halen.

Afhankelijk van de inhoud van de kruiwagen en het soort materiaal zijn het 10 – 13 kruiwagens per m3.

U kunt gedurende het bestelproces aangeven in welke tijdsperiode u de levering wilt ontvangen. Als u het gegarandeerd vroeg in de ochtend afgeleverd wilt hebben adviseren wij u het de middag ervoor te laten bezorgen.