Grond-, Weg- & Waterbouw

J. Bos en Zonen, gewaardeerd bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw

J. Bos en Zonen heeft jarenlange ervaring in de grond- weg- en waterbouw. Wij zijn een partner die de nodige kennis heeft van de regio, bodem en regelgeving. Door deze kennis te bundelen met eigen materieel is J. Bos en Zonen de perfecte partij die projecten van begin tot eind kan verzorgen. Van ontwerp tot en met oplevering en beheer.

Werkzaamheden
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de Standaard RAW Bepalingen. Daarnaast staat veiligheid hoog bij ons bedrijf. Iedereen binnen de afdeling grond- weg- waterbouw beschikt over VCA en veilig werken langs de weg en het spoor.

Bij ons bedrijf kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden op het gebied van grondverzet en wegenbouw:

Grondverzet

Rioleringswerk

Heipalen snellen

Verhardingen

IMG-20220902-WA0004

Bodemsaneringen

Bestrating- en asfaltwerk

Hovenierswerk

Kade- en overbescherming

Innovatie
J. Bos en Zonen is constant op zoek naar efficiënte en innovatieve oplossingen voor de klant en opdrachtgever. Van het ontwerpen van 2D plangebieden tot de inzet van moderne technieken. Hierbij kunt u denken aan gps op machines, gps landmetingen en het recyclen van puinproducten voor hergebruik. Naast deze werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor de diensten ontwerpen, gladheidsbestrijding en materieelverhuur.

Mogelijkheden
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0182 – 372298 of stuur een e-mail naar info@bosmoordrecht.nl. Wij adviseren u graag!